Bianca Dejanu

 

 
Bianca DejaNU - Event Photographer   Bianca DejaNU - o foarte talentata Fotografa de Evenimente

 

 

 

Bianca DejaNu este o tanara fotografa, care desi nu si-a luat talentul in serios decat de putina vreme dar reuseste sa surprinda momente interesante si memorabile. La doar 23 de ani poate concura cu fotografi care fac fotografie de 23 de ani si mai bine.

 

Spontana, dezinhibata, deschisa si creativa, promite sa creeze arta si amintiri frumoase din orice eveniment. Bianca are si experienta in media si artele actorului, lucru care nu face decat sa-i mareasca raza de creativitate.

Prima fotografa din Romania care va propune "altceva"... Pe cit de dezinhibata pe atit de discreta Bianca Dejanu ofera posibilitatea imortalizarii tineretii si frumusetii mirilor din momentul casatoriei printr-o sedinta foto de tip boudoir, intr-o locatie aleasa chiar de tine.

Bianca DejaNu aka bd - va ofera urmatoarele tipuri de servicii:

Fotografie de eveniment:

Nunta:

Low budget: 200 de fotografii livrate, 50 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul cununiei si petrecerii, fotografii de grup la biserica.

Mid budget: 400 de fotografii livrate, 100 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul cununiei civile, cununiei religioase si petrecerii, fotografii de grup la biserica.

High budget: 600 de fotografii livrate, 200 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul cununiei civile, cununiei religioase si petrecerii, fotografii de grup la biserica si fotografii la pregatirea mirilor si thrash the dress.

Sedinte foto miri:

- Sedinta foto la locatie
- Sedinta foto boudoir
- Sedinta foto intr-o alta locatie si in alta zi decat ziua nuntii

 

Botez

Low budget: 200 de fotografii livrate, 50 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul slujbei si petrecerii, fotografii de grup la biserica.

Mid budget: 400 de fotografii livrate, 100 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul slujbei si petrecerii, fotografii de grup la biserica.

High budget: 600 de fotografii livrate, 200 prelucrate ( contraste, pete, culori, lumina, alb-negru, retro-instagram). Fotografiile vor fi alese din timpul slujbei si petrecerii, fotografii de grup la biserica si fotografii la pregatirea nasilor, parintilor si a copilului.

 

Fotografie de studio pentru trupe, artisti.

Fotografie de produs.

Fotografie boudoir ( stil FHM, Playboy, etc)

Fotografie fashion.

 

Pentru detalii, programari si presturi  - Contactati Acum