Mike Vlahopol & The Crossroads

Categorie: Cover Bands

The Crossroads - Cover Band

Trupa The CROSSROADS a cintat din prima seara in care s-a infiintat initial, sub numele de AD-HOC, iar mai apoi in toate cluburile de profil din Bucuresti si multe cluburi din tara. Formata intr-un cadru ad-hoc, de unde si numele initial, inca din anul 1996 trupa a concertat multi ani fara sa repete.
Deoarece au dorit sa vina cu un concept nou in Romania, membrii trupei AD-HOC s-au gandit la vremea respectiva sa invite la fiecare concert sau eveniment un artist surpriza de la o trupa consacrata, cu care sa cante fara absolut nici o repetitie pentru a arata publicului atat valoarea trupei cat si a invitatului.

Astfel trupa a devenit cunoscuta peste noapte in anumite medii special targetate si au colaborat excelent cu diferite vedete din show-bizul Romanesc, dintre care mentionam: Mandinga, Foisorul de Foc, Bosquito, Latin Express, Nico, Brad Vee Johnson (Bonnie M), Bere Gratis, Spin, Luminita Anghel, si multe altele.


 

 

       Dupa o perioada relativ lunga formula trupei s-a cristalizat si nu a mai fost chiar AD-HOC, drept pentru care s-a ajuns la concluzia ca o schimbare era oportuna si s-a continuat sub numele de "The CROSSROADS", numele fiind inspirat dupa filmul cu acelasi titlu, produs in 1986, in care este descrisa povestea unui adolescent care vrea sa invete blues cu orice pret.

 

        Trupa the Crossroads a colaborat deasemenea cu cistigatorii unor concursuri de profil din Romania: Stefan Stan - Vocea Romaniei, Julie Mayaya - Vocea Romaniei, Tudor Turcu - X-Factor.

        Cu un vast repertoriu de coveruri, hituri din perioada anilor ’60 si pana in prezent, trupa a reusit sa smulga multe rinduri de aplauze si bisuri de-a lungul anilor in foarte multe cluburi si petreceriprivate si corporate.


Odata cu trecerea timpului Mike a reusit sa atraga in componenta sa oameni cu experienta muzicala si cu spirit creativ, drept pentru care au inceput sa se gindeasca la realizarea unor piese proprii.

 

The CROSSROADS  is a band that has a mixture of styles in their playing like: blues, disco, pop, funk, and rock.

Due to the fact that the guys in the band  have in their repertoire known songs many times people in the audience are singing along with the band and dancing and many times they are dancing on tables. Using songs with easy texts and easy to pick up melodies adding a cool interactive show makes the band to be very appreciated.

The members of The CROSSROADS  accumulated more than 25 years of great musical experience by playing in different projects with other big well known Romanian or international groups as well as by playing in clubs all over Romania, Greece, Cyprus, France, Germany and America which helps them to transmit their optimism to the audience in a great manner.

Accesări: 1810